Hiusten kasvua voidaan edistää.

Mitä ovat hiusten kasvua nopeuttavat tuotteet?

Hiusten kasvua voi yrittää nopeuttaa erilaisilla konsteilla ja yksi on tietysti hiusten kasvua nopeuttavat tuotteet. Niiden lisäksi on muitakin hyviä keinoja, joilla voi auttaa hiusta voimaan hyvin, jolloin se myös kasvaa paremmin. Hiuksille on tärkeää se, että ääreisverenkierto on hiuspohjassa hyvä. Silloin myös hius saa paremmin ravintoa. Joten päänahan hieronta on yksi hyvä keino saada verenkierto paremmalle tolalle. Toinen on monipuolinen ravinto, jossa on proteiinia, mutta myös hyviä hiilihydraatteja.

Hiusten kasvua nopeuttavat tuotteet ovat lisäravinteita

Monella meistä voi olla puutoksia erilaisista vitamiineista tai hivenaineista. Nämä puutokset ovat aina yksilöllisiä eikä voi vetää mitään yhtenäistää linjaa, mitä tarkalleen tarvitsee parantaakseen hiusten kasvua. Hyviä lisäravinteita ovat kuitenkin sinkki, seleeni sekä b-vitamiinit. Näiden lisäksi biotiini vaikuttaa positiivisesti sekä hiusten että kynsien kasvuun. Meille kaikille tuttu D-vitamiini on erinomainen sekä väheksyä ei myöskään voi omega-3 valmisteita, magnesiumia ja betaglukaania.

Kaikissa lisäravinteissa on aina muistettava se, että mikä toimii toisella ei välttämättä toimit itsellä yhtä hyvin. Rentous on hyväksi, koska stressi häiritsee aina hiusten hyvinvointia. Hiusten kasvun nopeuttaminen voi onnistua myös öljyjen avulla. Sellainen luonnollinen öljy, jossa on a-vitamiinia auttaa hyvin sisäisesti ja ulkoisesti hiukset sekä päänahka tykkäävät öljyhoidoista. Hiuspohja on samanlainen kuin muukin iho, että se voi olla aivan liian kuiva.

Erilaiset hiusalan tuotteet

Markkinoilla on paljon tuotteita, jotka auttavat hiusten kasvussa. Niitä ovat erilaiset palauttavat shampoot ja hoitoaineet sekä erilaiset seerumit. Niillä voi saada aikaan intensiivistä hoitoa ja samalla ehkäistä hiustenlähtöä, kun hiuksen keratiinirakenne vahvistuu ja korjaantuu. Hyaluronihappo tuo riittävästi kosteutta hiuspohjaan ja se voi hyvin. Sitähän käytetään myös kasvoille. Seerumia voi käyttää kuuriluonteisesti ja niissä onkin hyvä lukea, mitä ohjeessa sanotaan ja kuinka sitä käytetään.